Новыя паштоўкі «Рыфтура»: прывітанне з самога сэрца Еўропы!

21.03.2012 - Презентации

Новыя паштоўкі «Рыфтура»: прывітанне з самога сэрца Еўропы!

Вось яна, наша Беларусь «а-ля «Рыфтур»: прыгожая і пяшчотная дзяўчынка-беларусачка ў нацыянальнай даматканай сукенцы і з даверлівым позіркам вялікіх вачэй. Падабаецца такі вобраз краіны?

Пакуль ідуць бясконцыя спрэчкі аб вобразе і іміджы Беларусі, выдавецтва «Рыфтур» прапануе сваё ўласнае меркаванне на гэты конт. На працягу ўжо больш чым дзесяцігоддзя нашы аўтары і мастакі ствараюць якасныя фотаальбомы і праваднікі, турыстычныя даведнікі і паштоўкі. Не сакрэт, што часам менавіта па ўзроўні паліграфічнай прадукцыі за мяжой мяркуюць пра ўзровень развіцця краіны, а таксама пра развіццё яе турыстычнай індустрыі. Паліграфія – тая ж «вопратка» краіны.

 

 

 


dev

Вось яна, наша Беларусь «а-ля «Рыфтур»: прыгожая і пяшчотная дзяўчынка-беларусачка ў нацыянальнай даматканай сукенцы і з даверлівым позіркам вялікіх вачэй. Падабаецца такі вобраз краіны?

Некалькі дзён таму выйшлі ў свет новыя паштоўкі выдавецтва «Рыфтур». На паштоўках (фота Сяргея Плыткевіча, дызайн Алены Жданоўскай) – выявы беларускіх гарадоў: Мінска, Віцебска і Полацка, блакіт Браслаўскіх азёр, узгаданая ўжо дзяўчынка-беларусачка і сімвал Беларусі – магутны зубр.

Minsk Trojka

Minskr

Polatsk

Polatsk Sofija

Vitsebsk

Braslavr

Zybr

Усе новыя паштоўкі маюць подпісы на беларускай і англійскай мовах. На адваротным баку прадугледжана месца пад аўтарскі тэкст, лінейкі для адраса і месца для марак.

Паштоўкі можна набыць у кнігарнях Беларусі і выдавецтве «Рыфтур» па адрасе: Мінск, праспект Пераможцаў, 19а.

Спадзяемся, што новыя паштоўкі прыйдуцца даспадобы айчынным і замежным турыстам, а таксама шматлікім беларускім пасткросерам.

Рубрики: Презентации

Страны: Беларусь


Комментарии

Аватар

21.03.2012 12:35
DzedFyodar
ответить

Проста суперскі. З ранку так настрой узьняўся! Паболей бы такіх праектаў!
Аватар

21.03.2012 14:21
Anonymous
ответить

Какая прелесть девочка. красавици наши белорусочки.
Аватар

21.03.2012 15:08
Anonymous
ответить

Мы не супраць, але трэба, каб такія праекты падтрымлівалі і пакупнікі. Будуць паштоўкі расходзіцца ў крамах, будзем рабіць новыя. Больш таго -- мы гатовы выканаць любы праект такога накірунку пад канкрэтныя замовы. Гэй, пакупнікі, каму патрэбна прыгожая Беларусь?
Аватар

21.03.2012 15:13
Anonymous
ответить

А зубр не красавец? Снимок сделан на подкормочной площадке в Налибокской пуще. Кстати, пару дней назад на меня точно так же ринулся бык в Варанаси, когда я фотографировал процесс кремации на берегу Ганга. Еле увернулся, повезло, что в это мгновение оторвал взгляд от горевших человеческих ног и взглянул направо...
Аватар

21.03.2012 15:30
Anonymous
ответить

[quote name="Anonymous"]Какая прелесть девочка. красавици наши белорусочки.[/quote] Дети - красота и достоинство любой страны мира. Дети - запрещенный прием в рекламе!
Аватар

21.03.2012 15:34
Anonymous
ответить

Согласен. зубры не заинтересует никого, кроме охотников-туристов. а вот дети, г-м-м..... могут заинтересовать. лучше брать фотохудожникам взрослых моделей.
Аватар

21.03.2012 15:35
Anonymous
ответить

[quote name="Сергей Плыткевич"]А зубр не красавец? Снимок сделан на подкормочной площадке в Налибокской пуще. Кстати, пару дней назад на меня точно так же ринулся бык в Варанаси, когда я фотографировал процесс кремации на берегу Ганга. Еле увернулся, повезло, что в это мгновение оторвал взгляд от горевших человеческих ног и взглянул направо...[/quote] Все фотоохотники расказывают эти байки - на меня кинулся разъяренный лев (зубр,бегемот, крокодил, или другое чудовище).но я ееле увернулся.:)
Аватар

21.03.2012 15:37
Пангемон
ответить

кстати, самые красивые дети именно в Индии. был несчетное число раз, фотографировал, но никогда не приходило в голову делать из этого открытки.
Аватар

21.03.2012 15:38
Anonymous
ответить

прекрасные кадры, прекрасного фотохудожника. достойны восхищения и уважения. а вы накинулись.
Аватар

21.03.2012 17:04
Anonymous
ответить

Я б хацела замовiць 10 такiх паштовак, але як пералiчыць грошы? Рыфтур павiнны адчынiць iнтернет-краму :)
Аватар

21.03.2012 19:11
Anonymous
ответить

уважаемый Сергей Плыткевич, спасибо Вам. такая всегда красивая Беларусь на Ваших фото и такие красивые наши люди.
Аватар

21.03.2012 19:21
Анна
ответить

Я тоже хочу присоединится к благодарностям. ваши фото дают нам надежду, вселяют уверенность, что усе у нас будет хорошо. красивая страна, красивые люди. все у нас получится.:)
Аватар

21.03.2012 19:23
Anonymous
ответить

дуся, я тебе таких фот могу нафотографировать тонну. от этого лучше не станет и ничего из этого не получится.окда?
Аватар

21.03.2012 21:30
Не гэй
ответить

Пан дэрыктар. будуць грошы будуць пакупнікі. будуць турысты - будзе бізнес. простая арыфметыка. а так, пукнуць у паветра - гэй, каму патрэбна прыгожая беларусь?- сэнс які?? адгукаліся ўжо, самі не накупляемся, госці трэба.
Аватар

21.03.2012 22:58
Гэля
ответить

У вас конкретно, Анна, получится? А что именно получится? У страны пока ничего не получается. Природу делал Бог много-много тысячелети тому назад. Детей, как смогло, сделало население. Все остальное в этой стране не сделали власти, и ЭТИ никогда не сделают. Не дано. Не надо себя утешать!

Новый комментарий

Имя:
:
Для редактирования комментария осталось 10 минут

Новости по теме:

Турнавигатор

Вся история белорусского турбизнеса в газете «Туризм и отдых»   |   Активный отдых   |   Калькулятор отдыха   |   Горные лыжи   |   Агротуризм   |   Путеводитель   |   Экзотические направления   |   Путешествия по Беларуси   |   Самые оригинальные бани на белорусских агроусадьбах